Appartamenti Cortona il Giardino Degli Ulivi: L'agriturismo

Agriturismo Il giardino degli ulivi - Cortona - Deutsch versionAgriturismo Il giardino degli ulivi - Cortona - English version Agriturismo Il giardino degli ulivi - Cortona - Versione italiana
 
 
Agriturismo in Toscana, Cortona: Il Giardino degli Ulivi Il Giardino deli Ulivi - Agriturismo Cortona
Il Giardino deli Ulivi - Agriturismo Cortona
Agriturismo, appartamenti, camere a Cortona, Toscana
De Boerderij :: De Appartementen :: Cortona :: Waar we :: Aanvraagformulier :: Gallery :: Last Minute
 
 
 

L'Agriturismo

Il Giardino deli Ulivi - Dormire agriturismo Cortona

Il Giardino Degli Ulivi kunt u vinden op ongeveer 3 kilometer afstand van Cortona, een oud Etruscan plaatsje.

Een plaats die in een zeer goede staat verkeerd, zijn historische charme niet heeft verloren en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste culturele en artistieke centra’s van Toscane. De vakantie appartementen zijn gebouwd in een oude boerderij uit de 19e eeuw die overigens is uitgebreid in de 20e eeuw. De eerste verdieping werd aangepast voor de boeren waar de complete familie woonde, de begane grond bood onderdak aan gereedschap, hooi en de veestapel.
Il Giardino deli Ulivi - appartamenti turistici Cortona

In het hoofdgebouw zijn 4 appartementen ontstaan waarbij gebruik gemaakt is van de originele bouwstijl.     Alle appartementen zijn gemeubileerd in Toscaanse stijl, voorzien van een woonkamer met open keuken,badkamer met toilet verwarming, airconditioning en satelliet TV.

Vanuit uw appartement heeft u een fantastisch uitzicht op Cortona en ook bij het zwembad is het uitzicht overweldigend. In het hoofdgebouw staat een wasmachine en wasdroger die u tegen betaling mag gebruiken. Aansluitend in het bijgebouw wat vroeger een stal was en gereedschap werd ondergebracht,de receptie en een gezellige ontvangstruimte. Op het grondgebied zijn nieuwe olijfbomen gepland. De locatie van il Giardino Degli Ulivi is ideaal, deze ligt namelijk aan een provinciale weg in het Valdichiana gebied.

Il Giardino deli Ulivi - antichi casali toscana

Het gebied is uitermate geschikt voor fietsers maar wandelen behoort ook tot de mogelijkheden. Dagtripjes kunnen vanuit hier makkelijk worden gemaakt, u zit in korte tijd in de mooiste plaatsen van Toscane of Umbrie.

De Appartementen van het Hoofdgebouw

Alle vier appartementen zijn met veel respect gebouwd met in acht neming de stenen muren, de zichtbare eiken balken en voor Toscane de typische Cotto plafonds. Ook is er gebruik gemaakt van Toscaanse meubelen die terug zijn te vinden in al onze appartementen. Ook hebben wij rekening gehouden met de huidige veiligheidregels voor onze gasten zodat elk appartement beschikt over een brandveilige matras, brandveilige overgordijnen een brandblusser en uiteraard ontbreekt een kleine eerste hulp doos niet. Voor al onze gasten hebben wij een overdekte parkeerplaats voor uw auto.

Il Giardino deli Ulivi - appartamenti turistici toscana
La Loggia
Dit appartement is 60 m2 groot en beschikt over een 2 twee persoons slaapkamer 2 badkamers,keuken/woonkamer en is uitgerust met een afwasmachine, openhaard, centrale verwarming, airconditioning en een satelliet TV. Bovendien beschikt dit appartement over een tuin met typische tuinmeubels uit Toscane.
Aantal personen: 4 Verdieping: eerste

Il Giardino deli Ulivi - agriturismo con piscina in Toscana
Dit appartement is 50 m2 groot en beschikt over een 2 persoons slaapkamer, badkamer, keuken/woonkamer en is uitgerust met een afwasmachine, openhaard, centrale verwarming, airconditioning en een satelliet TV. Bovendien beschikt dit appartement over een tuin met typische tuinmeubels uit Toscane.
Meer Info Aantal personen: 2+1 Verdieping: eerste
Il Giardino deli Ulivi - dormire in toscana
Le Querce

Dit appartement is 50 m2 groot en beschikt over een 2 persoons slaapkamer,
badkamer, keuken/woonkamer en is uitgerust met een afwasmachine, openhaard, centrale verwarming, airconditioning en een satelliet TV. Bovendien beschikt dit appartement over een tuin met typische tuinmeubels uit Toscane.

Aantal personen: 2+1 Verdieping: Begane grond

Il Giardino deli Ulivi -  appartamenti con piscina
Dit appartement is 60 m2 groot en beschikt over een 2 twee - persoons slaapkamer 2 badkamers, keuken/woonkamer en is uitgerust met een afwasmachine, openhaard, centrale verwarming, airconditioning en een satelliet TV. Bovendien beschikt dit appartement over een tuin met typische tuinmeubels uit Toscane.
Meer Info Aantal personen: 4 Verdieping: Begane grond
Il Giardino deli Ulivi -  agriturismo piscina

De Appartementen van het bijgebouw

Na de restauratie van het hoofdgebouw zijn we uiteindelijk begonnen met het realiseren van nog 2 appartementen in het bijgebouw. Dit gebouw is compleet nieuw neergezet maar in dezelfde stijl als het hoofdgebouw. Ook hier vindt u de typische Toscane bouwstijl terug zoals het gebruik van de eiken balken en de bijzondere cotto vloeren.

 

Il Giardino deli Ulivi - appartamenti affitto Cortona
L'ippocastano
Dit appartement is 80 m2 groot en beschikt over een 2 twee- persoons slaapkamer 2 badkamers, keuken/woonkamer en is uitgerust met een afwasmachine, openhaard, een 2 persoons bed centrale verwarming, airconditioning en een satelliet TV. Bovendien beschikt dit appartement over een tuin met typische tuinmeubels uit Toscane.
Aantal personen: 4+2 Verdieping: eerste

Il Giardino deli Ulivi -  Vacanze Relax
Dit appartement is 55 m2 groot en beschikt over een 2 persoons slaapkamer, badkamer, keuken/woonkamer en is uitgerust met een afwasmachine, openhaard, een 2 persoons bed, centrale verwarming, airconditioning en een satelliet TV. Bovendien beschikt dit appartement over een tuin met typische tuinmeubels uit Toscane.
Meer Info Aantal personen: 2+2 Verdieping: Begane grond

 

 
 
"Il Giardino degli Ulivi" Via di Manzano 1042 - Cortona (AR) - Tel.+39 0575 62088 Cell. +39 338 5883940 - info@ilgiardinodegliulivi.net
 
 
Visitatore n°